Meniu
Cosul Meu

Patiserie

Produsele de patiserie sunt preferatele tuturor, acestea amintindu-ne de gustul intens si parfumul ademenitor al cozonacului cu nuca facut la mama acasa, de savoarea autentica a pascai cu branza dulce si stafide sau de curcubeul de arome al saleurilor cu susan pregatite cu spor in cuptorul inchis al bunicii! Astazi, cofetaria Armonia este si patiserie, astfel ca gusturile de mult uitate ale specialitatilor preparate la mama acasa pot fi redescoperite in gama noastra de produse atent pregatite de catre o echipa de patiseri profesionisti, maestra in arta culinara a deserturilor!

In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
33 Lei
Fără TVA:33 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
9 Lei
Fără TVA:9 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
3 Lei
Fără TVA:3 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
4 Lei
Fără TVA:4 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
3 Lei
Fără TVA:3 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
5 Lei
Fără TVA:5 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
4 Lei
Fără TVA:4 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
11 Lei
Fără TVA:11 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
9 Lei
Fără TVA:9 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
5 Lei
Fără TVA:5 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
11 Lei
Fără TVA:11 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
44 Lei
Fără TVA:44 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
12 Lei
Fără TVA:12 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
23 Lei
Fără TVA:23 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)