Meniu
Cosul Meu

Panificatie

Painea este in mod traditional unul dintre cele mai importante produse din hrana romanilor; cu toate acestea, avand in vedere faptul ca o mai mare varietate de produse au devenit disponibile, iar consumatorii au devenit mai familiarizati cu bucataria straina, obiceiurile lor alimentare s-au schimbat, in special atunci cand vorbim de persoanele care locuiesc in orasele mari. In plus, in conformitate cu tendinta consumatorilor de a cumpara si consuma alimente sanatoase sau care contribuie la crearea unei stari de bine pentu organism, romanii au preferat ca in viata de zi cu zi, sa reduca din ce in ce mai mult consumul de paine, un aliment care este bogat in calorii. 

In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
33 Lei
Fără TVA:33 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
9 Lei
Fără TVA:9 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
3 Lei
Fără TVA:3 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
4 Lei
Fără TVA:4 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
3 Lei
Fără TVA:3 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
5 Lei
Fără TVA:5 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
4 Lei
Fără TVA:4 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
11 Lei
Fără TVA:11 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
9 Lei
Fără TVA:9 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
5 Lei
Fără TVA:5 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
11 Lei
Fără TVA:11 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
44 Lei
Fără TVA:44 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
12 Lei
Fără TVA:12 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
23 Lei
Fără TVA:23 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)