Meniu
Cosul Meu

Fainoase

Fainoasele si leguminoasele sunt o sursa complexa de glucide. Astfel, se disting trei grupe de alimente din aceasta categorie:

cerealele (orez, grau, porumb, ovaz, orz, mei) si ansamblul de alimente care se produc din acestea: faina de orice tip, painea, cerealele pentru micul dejun, gris, paste fainoase.

In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
33 Lei
Fără TVA:33 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
9 Lei
Fără TVA:9 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
3 Lei
Fără TVA:3 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
4 Lei
Fără TVA:4 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
3 Lei
Fără TVA:3 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
5 Lei
Fără TVA:5 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
4 Lei
Fără TVA:4 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
11 Lei
Fără TVA:11 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
9 Lei
Fără TVA:9 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
5 Lei
Fără TVA:5 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
11 Lei
Fără TVA:11 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
44 Lei
Fără TVA:44 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
12 Lei
Fără TVA:12 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
23 Lei
Fără TVA:23 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)