Meniu
Cosul Meu

Cofetarie

Produsele de cofetarie sunt dintre cele mai migaloase si necesita poate cea mai mare atentie la detalii. De la prepararea blaturilor si a foilor de rulada cu lapte si oua proaspete, din cea mai buna faina si pana la intinderea cremelor intre foi– totul se face manual si cu dragoste, astfel incat sa te ajutam sa redescoperi savoarea prajiturilor de casa din copilarie.

In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
33 Lei
Fără TVA:33 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
9 Lei
Fără TVA:9 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
3 Lei
Fără TVA:3 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
4 Lei
Fără TVA:4 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
3 Lei
Fără TVA:3 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
5 Lei
Fără TVA:5 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
4 Lei
Fără TVA:4 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
11 Lei
Fără TVA:11 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
9 Lei
Fără TVA:9 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
5 Lei
Fără TVA:5 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
11 Lei
Fără TVA:11 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
44 Lei
Fără TVA:44 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
12 Lei
Fără TVA:12 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
In antichitate, painea era preparata din drojdie din struguri sau din mere, care era fermentata natural, cereale macinate si apa. Painea nu se cocea in cuptoare, ci pe pietre incinse si avea o textura destul de dura. Evolutia formei si texturii painii a fost influentata de materia prima care era fol..
23 Lei
Fără TVA:23 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)